Szeptember 17-21.

Gesztenyés: Ezen a héten az iskolánk több osztálya, csoportja kirándulni ment. Marikáék az állatkertben, Bogiék Malomvölgyben és végül a két Kata és Gabi osztálya pedig a pogányi Zsályaligetben töltötték a pénteket. Ezenfelül a Bercink érmet nyert egy judo-bajnokságon is, ezúton gratulálunk neki!

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban Rumini újabb fejezetei kerültek olvasásra. Sík Sándor verseiből válogattunk, valamint Fekete István néhány novellája varázsolta el a hallgatóságot. Folytatódott a boccia házi bajnokság. Kézműves műhelyünkben az alkotók ügyességét és kitartását próbára tevő „vasalós” gyöngy munkák, színpompás kavicsfestések, papír montázsok, üveg – akril képek születtek. Fejlesztő foglalkoztatás során újabb textil ajándéktárgyak és díszek készültek. Sokat társasoztunk. A napsütéses időjárást arra használtuk, hogy rögtönzött udvari „labda – darts” versenyt rendezzünk. Közösségünkben új tagokat üdvözölhettünk. Születésnaposokat köszöntöttünk. Köszönet adományozónknak: szezámmagos ropogós sütizéssel zártuk a hetet. Mindenkinek szép hetet: Sanyi és Csabi