Június 11-15

Gesztenyés:
Elérkezett az utolsó hét, ami már féllábbal a nyárban zajlott: sok-sok csoport a rossz idő ellenére is kirándult egyet. Katáék Olaszban töltöttek néhány kellemes órát, ahová Márk szülei hívták meg a csoportot. Zsuzsiék osztálya Bikalra látogatott el a múlt héten, majd pénteken Gabiék osztályával együtt kisvasutaztak városban. Emmáék a Kossuth téren fagyiztak egy jót. Marikáék is ezt tették közben szökőkutakat is nézegettek. Kőszegi Katáék csoportja pedig Bonyhádra látogatott el, a Bayer Peti szüleinek a tanyájára.
Szülinaposaink is voltak: Bianka 5 éves, Adrián 8 éves lett, illetve Tibikét köszöntötték fel Dánod Marikáék csoportjában.

Krisztina tér:
Irodalmi Teaházunkban Fekete István, Csomor Heni novelláiból, a világirodalom legszebb verseiből, és DeMello bölcsességirodalmából olvastunk szemelvényeket.
Folytatódott a boccia házibajnokság.
Kézműves műhelyünkben új motívumú hűtőmágneseket, akrilképeket alkottak a résztvevők.
A társasjátékozás sem maradhatott el.
Ez a hét sem múlt el születésnap ünneplése nélkül.
Fejlesztő foglalkoztatás keretében textiljátékok készültek, valamint árusításra is sor került a közeli piacon.

Szép hetet
Sanyi és Csabi