Július 2-6

A múlt héten az iskolások Dinnyésen – Velencei tó mellett – táboroztak. Rengeteg élményt szereztek, sokat fürödtek, hajókáztak, kézműveskedtek. Zsuzsinak és Plútónak köszönhetően kutyaterápia is volt az öt nap alatt. Ezenkívül láttak minivárakat, sok-sok érdekességet tudtak meg a tó madárvilágáról. Ettek dinnyét, fagyit, továbbá két este Sanyi is mesélt nekik. Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon segítette, támogatta a tábort, hogy a gyerekeink minél jobban érezzék magukat ezekben a napokban. Külön köszönjük Szilvinek és Emmának a remek szervezést!

Ebben az évben is megrendezésre került a Krisztina téri intézményünk tagjainak táboroztatása.
Hétfőn korán kelt a csapat a 7:21-es vonattal indultunk a nagy kalandra. Ami idén a Balatonmáriafürdő – i REGENS WAGNER VENDÉGHÁZ-ba vitte a csapat egy részét. Szállásunk a Balaton part közelében helyezkedett el, nyugodt, és csendes helyen. A meleg napokon jól esett a parton a napozás, strandolás, fagyizás, de a borús, esős nap sem tántorította el a csapatot attól, hogy jól érezze magát. Társasoztunk, kártyáztunk, és a bátrabbak még táncoltak is. A társaság tagjai nagyon jól érezték magukat, ami a mellékelt képeken is jól látszik. Megérkezésünk napján mindenki elfoglalta a saját fürdőszobával rendelkező szobáját. Kipakolás után kicsit körül néztünk, felfedeztük a környéket. Nem szűkölködtünk az ételekben sem reggel svédasztalos reggelivel, majd ebéddel, a este pedig 3 fogásos vacsorával vártak a szállásadók. Mindenki degeszre ette, tömte magát, amit a képek is jól irusztrálnak. (sajnos). Többször voltunk sétálni, és a vásári forgatagban is elvegyültünk. Az esték kellemesen teltek, sok – sok nevetéssel és jókedvvel. Utolsó nap délután élménybeszámolót tartottunk, ahol mindenki megoszthatta pozitív vagy negatív élményeit. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, az egyetlen negatív az volt, hogy ilyen hamar véget ért és nem maradhattunk tovább.  Az utolsó este szerveztünk egy zenés bulit, amin mindenki részt vett és remekül érezte magát.
A hazaút is zökkenő mentes volt sok nevetéssel és jókedvvel. Kora délután érkeztünk meg szeretett városunkba Pécsre.
Mindenkinek köszönjük a részvételt, és nem mellékesen köszönjük a segítő kollegák kitartó jókedvét, és munkáját, akik nélkül nem lett volna ennyire felhőtlen és eseménydús a tábor.

Vélemény, hozzászólás?