július 16-20.

Gesztenyés:
Iskolánkban szépen telik a nyár, a képek tanulsága szerint leginkább kézműveskedéssel és sok-sok sétával, némi sárkányreptetéssel.

Krisztina tér:
Irodalmi Teaházunkban versek, novellák és folytatásos mese szerepelt a repertoáron. Ezen a héten eléggé a közös kulináris programok, élvezetek domináltak. A Gyeregyalog.hu Egyesület főző workshopján vettünk részt Cserkúton. Nagy élményt jelentett a közös főzés, a csipetke „csipkedése”. A különleges zöldségfélékből, gyógynövényekből és ehető virágokból konponált salátákhoz munkamegosztásban aprítottuk az alapanyagot, kevertük a pestót, és az önteteket. Mindenki élvezte a közös munkát, a falusi hangulatot, a szabad levegőt, az árnyas fák alatt a közös ebédet. A Biobia Pajtaszálló udvara tökéletes helyszín volt, Bia és segítő csapata pedig mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat. Másnap egy hatalmas dinnyét sikerült közösen elfogyasztanunk. Kézműves műhelyünkben moroccon lámpásokat, és decoupage képeket készítettek a résztvevők. Dani szülei meghívták az egész intézményt egy közös ebédre, ahol finom halászlé tette fel az egész heti lakmározásra a koronát. Többször előkerültek a társasjátékok is. Fejlesztő foglalkoztatás keretében textil cicák készültek. Mindenkinek szép hetet: Sanyi és Csabi

Vélemény, hozzászólás?