Január 27-31.

Krisztina tér:
Irodalmi Teaházunkban végére értünk a folytatásokban olvasott kortárs regényünknek.
Megemlékeztünk a sokszor és sokat olvasott, mindannyiunk által kedvelt magyar író, Fekete István születésének 120. évfordulójáról.
Kézműves műhelyünkben különféle mixed díszdobozokat készítettünk.
Zeneterápiás foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők.
A fiatalok csoportjában is zajlanak az események, különböző foglalkozásokon vesznek részt: kézműveskednek, sokat meséznek és verselnek, rajzolnak és színeznek.
A Református Gimnázium egyik lelkes tanulója alapítványunknál tölti diakóniai gyakorlatát, hetente egy alkalommal látogat hozzánk. Eddig egy-egy fogyatékossági típushoz kapcsolódó érzékenyítő alkalmon vett részt, így találkozott látássérült, kerekesszékes és mozgássérült, valamint Asperger-szindrómás kollégáinkkal.
Érzékenyítő csapatunk háza táján sincs megállás, Szeptember óta sok-sok esélyórát tartottak munkatársaink általános iskolákban és gimnáziumokban egyaránt.
Jól sikerült kirándulást tettünk Budapestre, ahol a Szépművészeti Múzeum Rubens -t és a németalföldi festészetet bemutató kiállítását tekintettük meg.
Örömmel vettünk részt a Pannon Filharmonikusok jó hangulatú főpróbáján.
Folytatódott a farsangi dekoráció készítése.
Fejlesztő foglalkoztatás során továbbra is textilajándékok, és tavaszt idéző asztaldíszek készülnek.

Gesztenyés:
Iskolánk tanulói is ellátogattak csütörtökön a Pannon Filharmonikusok koncertjére, ahol nagyon jól érezték magukat.