II. Megyei esélynap

A Sásdon rendezett második megyei esélynapon a KEREK VILÁG ALAPÍTVÁNY ismét társszervezőként és lebonyolítóként is részt vett. Az egésznapos rendezvényen több programból is kivettük a részünket. Érzékenyítő csapatunk esélyórát tartott a szakközépiskola 9-es tanulóinak, ami remekül sikerült. A Krisztina téri nappali klubunk tagja, Mátyus Anna a kerekesszékes kosárlabdacsapat tagjaként játszott a gyerekekkel. Másik munkatársunk, Almádi Evelin segédkezett a Ki-Látás Alapítvánnyal együtt a láthatatlan ebéden. A programok között szerepelt még boccia bemutató, szépségstúdió a fogyatékossággal élő résztvevők számára, délután pedig koncertek és előadások koronázták meg a napot: Villuth András és tanítványa, Orbán Balázs és a Szarkaláb Banda koncertje, valamint a sásdi Őszikék és Levendula nyugdíjas klub táncos előadásai. Igazán tartalmas napot töltöttünk együtt Sásdon. Köszönjük a helyieknek a nagyon kedves és lelkes fogadtatást!