Február 24-28.

Krisztina tér:
Irodalmi Teaházunkban a folytatásos regényünket olvastuk. Csukás Istvánra emlékeztünk verseivel, meséivel és verses meséivel.
Kézműves műhelyünkben akvarellek, akril – üveg festmények, díszdobozok és a tavaszi dekoráció elemei készültek.
Az érdeklődők részt vehettek a Biblia kör újabb alkalmán.
Fiataljainknál foglalkozásokban gazdag hetet zártunk. Többek között felidéztük a farsangi bálunk legemlékezetesebb pillanatait, és megbeszéltük, ki mit szeret a farsangi időszakban. Ezen a foglalkozáson aktív résztvevő volt a Református Gimnáziumból hozzánk érkezett lelkes diáklány is. Emellett mi is megemlékeztünk a héten elhunyt Csukás Istvánról, sok-sok Süsü részt hallgattunk. Érzékenyítő csapatunk szakmai megbeszéléssel egybekötött teadélutánt tartott, amelyre eljöttek többek között fogyatékossággal élő barátaink is. A teaház alapítványunk Krisztina téri épületében zajlott. Köszönjük a szervezést a Baranya Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háznak!
Lezajlott a házi boccia bajnokság fordulója.
Lehetett filmet nézni, zenét hallgatni, rajzolni, festeni.
Elkezdtük a tavaszi dekoráció kihelyezését.
Névnapos társunkat köszöntöttük.
Sokat társasoztunk.
Fejlesztő foglalkoztatás során húsvéti dísz – és ajándéktárgyakat készítettek.