December 17-21.

Krisztina tér:
A karácsony előtti hetünket a karácsonyvárás, karácsonyi készülődés jellemezte. Teaházunkban az adventhez kapcsolódó novellák, versek hangzottak el.
Sokat próbáltuk az új műsorunkat, amelyet az intézményi karácsonyi ünnepélyen mutattunk be. Az intézménytagokon kívül sok családtag, barát, érdeklődő jött el, és ünnepelt velünk. Finom süteményeket kaptunk. Nagyon gazdagok lettek a karácsonyi csomagok is, amelyeket ezúton is köszönünk adományozóinknak.
Sor került a házi boccia bajnokság eredményhirdetésére is. Átadásra kerültek az érmek, a serleg, a jutalomkönyvek. A bónusz meglepetés volt a játékosok részére, hogy új pólókat vehettek át.
Munkatársaink sikerrel árusították a fejlesztő foglalkoztatás során készült termékeket az adventi vásárokon.

Gesztenyés:
A téli szünet előtt egy szép műsorral köszöntünk el egymástól: eljátszottuk a “Bő kovács” című betlehemes játékot, Marci szavalt, Ádám zongorázott, majd ünnepélyesen átadtuk Lakatos Krisztiánnak a Pécsi Rotary Club ajándékát: egy laptopot.
Az ünnepségünket a szokások “liturgikus tánccal” zártuk.
Köszönjük mindenkinek, aki segített a műsor összeállításában.
Továbbá köszönjük szépen mindenkinek, aki támogatásával, ajándékával boldogabbá tette gyerekeink karácsonyát: A Caritas-tól cipősdobozos ajándékokat kaptunk, Szegvári Tibortól pedig gyümölcsöt.

Ezzel kívánunk (megkésve) békés ünnepeket, kellemes pihenést, boldog új évet!