A KEREK VILÁG ALAPÍTVÁNY munkatársat keres terápiás munkatárs munkakör betöltésére

A jelentkezés feltétele: Felsőfokú szociális-, vagy gyógypedagógiai végzettség A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Fogyatékosok Nappali Intézményében a szakmai irányelveknek megfelelően...
Read More

A KEREK VILÁG ALAPÍTVÁNY Támogató Szolgálata munkatársat keres személyi segítő munkakör betöltésére

Pályázati feltétel: 1/2000 SzCsM rendeletben előírt végzettség Előnyt jelent: a Támogató szolgálatoknál előírt személyi segítői képzésen megszerzett tanúsítvány, illetve megkezdett...
Read More

Pedagógus felvétel

Gyógypedagógus (elsősorban értelmileg akadályozottak- vagy szomatopedagógia szakos), illetve konduktor kollégát keresünk.
Read More

Március 9-13.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban az elkezdett regényünket olvastuk folytatásokban.
Read More

Március 2-6.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban – közkívánatra – Porter régebben már olvasott regényét kezdtük el ismét. Gesztenyés: Kitavaszodott Pécsbányán, ennek biztos jele, hogy újra lovagolhatunk az iskola udvarán.
Read More

Február 24-28.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban a folytatásos regényünket olvastuk. Csukás Istvánra emlékeztünk verseivel, meséivel és verses meséivel.
Read More

Február 17-21.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban a megkezdett regényünket olvastuk folytatásokban. Gesztenyés: Gabiék csoportja a Fővárosi Nagycirkuszban járt a héten.
Read More
1 2 3 25