Alapítványunk Támogató Szolgálatához szolgálatvezetőt keresünk (terápiás munkatárs munkakőrbe) teljes munkaidőbe

Az új munkatárs feladatai elsősorban: fogyatékos személyek szállításának és személyi segítésének koordinálása, a segítők és a gépkocsivezetők munkájának irányítása, a...
Read More

Pedagógus felvétel

Gyógypedagógus (elsősorban értelmileg akadályozottak- vagy szomatopedagógia szakos), illetve konduktor kollégát keresünk.
Read More

 

December 2-7.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban folytatásos regényünk végére értünk. A könyv olvasása maradandó élményt nyújtott a hallgatói számára. Gesztenyés: A hetet gyertyagyújtással kezdtük: Szenta Józsi kollégánk olvasott fel néhány gondolatot Máriai Sándortól.
Read More

November 25-29.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban tovább olvastuk elkezdett regényünket, folytatásokban. Gesztenyés: Csütörtökön mi is ellátogattunk a Kodály Központban megtartott koncertre.
Read More

November 18-22.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban ismét egy regény olvasását kezdtük el, folytatásokban. Gesztenyés: Megemlékeztünk és el is játszottuk Szent Erzsébet királynő legendáját.
Read More

November 11-15.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban olvasott regényünk végére értünk. Az elgondolkodtató, felemelő történetet nagy érdeklődés kísérte. Gesztenyés: Hétfőn szent Mártonról emlékeztünk meg, majd felköszöntöttük a Mártonokat illetve Réka születésnapját ünnepeltük.
Read More