Alapítványunk Támogató Szolgálatához szolgálatvezetőt keresünk (terápiás munkatárs munkakőrbe) teljes munkaidőbe

Az új munkatárs feladatai elsősorban: fogyatékos személyek szállításának és személyi segítésének koordinálása, a segítők és a gépkocsivezetők munkájának irányítása, a...
Read More

Pedagógus felvétel

Gyógypedagógus (elsősorban értelmileg akadályozottak- vagy szomatopedagógia szakos), illetve konduktor kollégát keresünk.
Read More

 

Február 17-21.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban a megkezdett regényünket olvastuk folytatásokban. Gesztenyés: Gabiék csoportja a Fővárosi Nagycirkuszban járt a héten.
Read More

Február 10-14.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban az angol humorral megírt, folytatásos regényünket, valamint Fekete István novelláit olvastuk. Gesztenyés: A héten újra összemérte erejét Konc király és Cibere vajda. A gyerekek nagyon jól szórakoztak, sőt ő maguk is aktívan részt vettek a vidám próbákban.
Read More

Február 3-7.

Gesztenyés: Közeledik a farsang, ennek a legbiztosabb jele, hogy minden évben megérkezik hozzánk Konc király is Cibere vajda. Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban a folytatásos regényünket, valamint Fekete István novelláit olvastuk.
Read More

Január 27-31.

Krisztina tér: Irodalmi Teaházunkban végére értünk a folytatásokban olvasott kortárs regényünknek. Gesztenyés: Iskolánk tanulói is ellátogattak csütörtökön a Pannon Filharmonikusok koncertjére, ahol nagyon jól érezték magukat.
Read More